SÖNDAG

Usch...jag vet inte men något känns fel! Eller rättare sagt man har gjort rätt, men sen krånglar jag till det! Varför Anna? Bara släpp taget! Det blir så mycket enklare då! Usch...samtidigt som man blir sårad, gång på gång så, vill man inte leva utan det! Men jag vill inte gå runt och må dåligt! Jag var inte lycklig, men är jag lyckligare nu? Man ser saker och ting på olika sätt hela tiden. Då är det inte så konstigt att det uppstår konflikter, men sen handlar det om hur man tar det! Man eller mus, helt enkelt! Det är så svårt, fruktansvärt svårt! Den känslan, första kvällen, kommer jag någonsin känna så igen? Dom ögonen!!! Jag vet varken ut eller in! Varför just jag?

Nu måste jag sluta...ska snart hämta Lotta för vi ska ha Fransa-kväll och myspys hos Malin! Ha det gott!


KUSINEN

Idag var det inget roligt att vakna! ALDRIG mer shot Emma!!! Men men, ny dag, nya tag! Idag kommer kusinen Hanna, vilket jag har sett fram emot eftersom det var ett tag sen man träffades nu!
Många säger att hon är lik mig, vad tycker ni? :)




UTGÅNG

Då var det ääääntligen helg och första lördagen på länge som jag var ledig. Därför blev det utgång på fredagen! Vi var ett tjejgäng som träffades hemma hos mig...sen gick vi in till grannen, Fidde, där det fanns en massa sköna killar som man kände från skoltiden. Alltid roligt att snacka minnen, eller (?) Sen åkte vi till Bastas inflyttningsfest ute på Campus. Mycket fin lägenhet! När ska man själv flytta hemifrån egentligen? (Tänk att få inreda en lägenhet helt efter sitt eget facit! Vad roligt!) Därefter gick vi till Stanladan. Hade aldrig varit där. Mysigt ställe med gratis sprit! Efter lite påfyllning åkte vi in till stan igen och gick till Grace för att ta några danssteg! En mycket trevlig kväll!

 

TACK TJEJER!

FILMTIPS

Jag och Anna gick på bio och såg Bourne Ultimatum. Grymt bra! En film jag kan rekommendera, men det krävs nog att man har sett ettan och tvåan eftersom handlingen i Ultimatum bygger på första och andra filmen!


MALIN

Malin kom hem från Göteborg idag, så vi tog en fika på Palladium.
Mys mys! Har saknat dig gumman!

image160


VENEZIA

Åt gott på Venezia ikväll. Mysigaste restaurangen i stan!
Mycket känslor och tankar kom fram denna kväll!

image159

KOSTA OUTLET

Idag var jag på Kosta Outlet med Anna och Helén. Hade tänkt att hålla hårt i pengarna, men så blev ju inte fallet. Som aldrig, när det gäller Anna Karlsson. Det blev lite smått och gott, sånt där som är bra och ha. Sen i klädväg blev det ett par vita jeans, Fifth Avenue Shoe Repair! Den svarta sömmen på ena fickan gav dom det där lilla extra som jag uppskattar när det gäller design, eller vad tycker ni? :)

 

BARNVAKT

Min lilla hundhjälpare var här i helgen och skulle sova över hos oss. Sötare unge finns inte! Det blev ingen sovmorgon för min del denna helgen inte. Ida vaknade kl. 07.00 på söndagen, och ville klippa klorna på hundarna. Hennes roligaste kommentar denna helgen var när vi skulle rasta hundarna innan det var sökträning.
"- Anna, vi måste ju gå med hundarna nu innan, för de är ju inte bra om de kissar och bajsar när de ska lukta!" :) Ja, Hundarna fick aktivering denna helgen vill jag lova!


PALLADIUM

 God mat på Palladium ikväll tillsammans med Emma och Johanna!

ENSAM


Du finns i mina tankar!

FIKA

Finns det något bättre än att unna sig en fika efter ett hektisk dag på jobbet?
Skulle inte tro det du!


image150

Tack Anna för en stund av mys & mums!

FLYTT 2

Världens bästa Linda ska flytta till Dalarna! Hon hade sin avskedsfest i Lördags.
Mycket skratt och minnen kom upp den ikvällen. Kommer sakna dig gumman!

LINDA & JESSIE

Vad vore man utan sina vänner?

BRUNETT?

Jag var SÅÅ trött på mitt hår, så jag kände att det var dags att testa på något nytt! Jag har varit ljus hela livet, men var sugen på en beige färgton. Resultatet ser ni nedan! Det blev lite mörkare än vad jag hade tänkt, men så här efter att jag har vant mig, så trivs jag riktigt bra i det!



Vad tycker ni på en skala från 1 till 10? :)




FLYTT


Världens bästa Elin har nu flyttat upp till kungliga huvudstaden för att plugga. Kommer sakna dig gumman! Men vi kommer ju upp till dig i oktober gumman. Då ska vi göra STHLM osäkert ;)


RSS 2.0