STHLM - KISS

Då var det torsdag i morgon och jag och brossan åker till Stockholm på Kiss-konsert. Matte är så uppspelt :) Fast jag förstår honom. Kiss har varit hans största idoler sen han var 6 och detta är han första och sista chans att se dom live. Jag köpte bästa sittplatser, så han kommer nog bli nöjd! Vi ska även få deras autografer i morgon kväll, så det blir väl lite "pricken över iet"! Haha, jag kommer nog inte känna mig så där jätte hemma på konserten, men jag ska få låna en Kiss T-shirt av Matte, så man smälter in lite bättre :) Vi ska få bo hos Elin och Oskar. Ska bli så kul att få träffa dom också. Mina turtorduvor <3 Nu måste jag snart sova. Ska upp tidigt i morgon. Ha en trevlig helg...för det ska jag :)



CAMPUS

Lyckad kväll!



VÄNNERNA

Ni finns alltid där för mig.
Ni lyssnar alltid.
Ni får mig alltid att skratta och må bra.
Ni betyder allt för mig.

Jag älskar er djupt!


17 MAJ & 17 ÅR

Då var det 17 Maj, Norges Nationaldag och brossans födelsedag :) Av mig fick han två konsertbiljetter till Kiss sista spelning i Stockholm den 30 Maj, som han och jag ska gå på! Det är är ju så kul att överraska de man älskar :)
Grattis världens bästa lillebror

FYND

Fyndade en väska i dag på Tradera för 48 kr.
 Vad tycks? :)

ÖDET

Efter den kvällen kändes det som vi hade kännt varandra hela livet. Tror du på ödet?

Jag trodde inte på ödet innan jag träffade dig.

Men nu gör jag det


SNORHELG

En kombination av allergi och förkylning är INTE kul. Det blev en lugn helg i hopp om att bli lite bättre. Blir man genomsvett av att bara lyfta in jeans i en hylla, då är man inte rikigt på g om man säger så. Men Elin kom med lite härlig energi i lördagskväll. Vi satt insvepta i filtar och myste på altanen med tända ljus. Fick en jätte fin Sia ram av henne i försenad födelsedagspresent. Tack gumman!!! Hade du verkligen inte behövt <3 Grillning har det också blivit i helgen. Det är ju så sjukt gott! Skulle nog kunna leva på det. MUMS! Har haft fyra whippetar här hemma idag också. Stella och Fricka är på besök. De ska även stanna här i natt. Vi får se hur mycket jag kommer kunna sova tillsammans med fyra hundar i en nitto-säng (!) Men jag ska inte klaga. De är ju en del av mitt liv!

En gång whippet - Alltid whippet

image478


LOVE

If I should stay
I would only be in your way.
So I'll go but I know
I'll think of you
Every step of the way.

Bittersweet memories,
That is all I'm taking with me.
So goodbye, please don't cry.
We both know I'm not what you need.

I hope life treats you kind
And I hope you have
All you've dreamed of.
And I wish for you joy
And happiness.
But above all this, I wish you love.

LEDIG

Idag var man ledig. Underbart :) Hade ju tänkt gå upp kl. 8.00, men det blev att man sov ända till 10.00! Men men! Man måste unna sig lite sömn när man väl är ledig och kan sova ut! Det var vaccination för tjejerna på förmiddagen. Tilda tyckte inte om sprutan stackarn. Men det är så duktiga mina tjejer <3 Klubbkläderna jag har beställt till hundklubben blev en succé. De var jätte fina och alla blev så nöjda, så det känns skönt :) Efter middagen satt jag och drack mitt kaffe i solen. Det blev två stora koppar i värmen, för man kunde ju bara inte slita sig. Älskar solen. Längtar redan sjukt mycket till Thailand! Ikväll hade jag hundkurs på klubben och efter det åkte jag, mamma o moster till Änglabackens klubbkväll. De har så sjukt mycket fint. Den där romantiska lyx känslan Anna tycker om :) Och som perfekt avslutning på en underbar dag så blev det en härlig kvällspromenad med Josse. Det gäller att utnyttja dagarna asså...vila kan man göra när man blitt gammal, eller hur?
Sov gott alla för det ska jag :)

RESA BOKAD

Nu är resan till Thailand bokad!!!!! Wiiieeee :)

21 nov - 8 dec

längtan

VALBORG

...firades med nära och kära

RSS 2.0