UNDERBARA SÖNDAG

Vaknade idag av att solen sken. Underbart! Sitter nu med mitt morgonkaffe och gottar mig. Känner på mig att detta kommer bli en tokbra dag :) Igår var det Melodifestivalen som gällde och det blev en trevlig kväll med rätt vinnarlåt :) Nu ska jag gå en långrunda med älsklingarna i detta underbara väder och sen ska jag ner på stan en sväng med Hellen. Efter det är det Kibox med Sara, beach 2020 ;)
Empty room Empty heart

FLER PUMPS

Ännu en älskling till samlingen:



Betyg?

UPDATE

Ännu en helg har passerat. I fredagskväll blev det god mat på Lagerlunden tillsammans med mina Fransa-flickor: Malin och Lotta. Mycket skratt och minnen kom upp denna kväll! Tack tjejer <3 I lördags följde jag mitt hjärta. Vill inte kommentera det närmare, men det kändes bra i alla fall :) Få ta en dag i taget bara! I söndags tränade jag med Sara och höjdpunkten denna dag blev det sista avsnittet av "I en annan del av Köping". Kommer sakna det gänget asså :) Hoppas man får se mer av dom snart igen! Pappa och jag har bokat Hotell i London nu också. I dag tog jag en fika med Liv efter jobbet. Hon gav mig en massa bra London tips, bla: att London har världens största Top Shop! Me like :)

London here I come

BJUDNING

I torsdags bjöd jag hem Gina-tjejerna på en försenad födelsedagsmiddag: 



Taccopaj och kladdkaka stod på menyn och det blev en succé, haha!
Tusen tack tjejer för fina ljusstakar :)

MOA 21 ÅR

Nedan följer bilder från Moas födelsedagsfest:




En mycket trevlig kväll :)

HELG

Jobb Jobb och Jobb blir det denna helg. Ikväll har man myst i tvsoffan och tittat på Let´s Dance. I morgonkväll blir det födelsedagspartaj hos Moa. Nått man verkligen se fram emot :) Nu ska jag o flickorna sussa...
God natt

RSS 2.0