ÖLAND & STRAND

Packar för fullt! Ska till Öland i morgon med Helén, Elin och Josse direkt efter jobbet. Jag fattar inte vad vi tjejer har för problem!? När vi bara ska vara iväg några dagar, packar vi som om vi skulle vara i väg i flera veckor!! " Den kan vara bra och ha" Och den kan vara bra att ha med sig" Den har jag ju visserligen inte använt än, men kan inviga den nu i helgen"  Hur fan tänker man egentligen? :) Det blir Strand i morgonkväll i alla fall. Var ett helt år sen jag var där nu. Det verkar ju som vädret ska vara toppen, så det ska solas på söndag innan vi åker hem till Växjö igen. Ha en tokbra helg alla!

puss på er

MARSHULT

Nu är man ledig i två dagar och det ska bli såå skönt. Vädret ska ju bli toppen, så jag, Jessica och Emma ska åka ut till min sommarstuga. Den ligger verkligen mitt ute i skogen och man har bara fem kossor som grannar. Har man riktigt tur kan det bli lite intensiv kossjakt när de rymmer från hagen, men annars händer det inte så mycket mer. Vill man vara lite social kan man alltid gå ner till byn och hälsa på alla snälla bonnar :) Men det är underbart att komma ut till lugnet och bara få va. Speciellt nu när det är som stressigast på jobbet. Solas ska det också. Man vill ju ha lite färg när man ska till Strand på Lördag...mycket kul som händer just nu och jag älskar det :)
hej hopp

HELG & UTGÅNG!

Har jobbat denna helgen, men hunnit med en massa skoj ändå. I fredag blev det filmkväll. Emma hämtade mig efter jobbet i lördags och sen blev det Loft. Haha, jag tror jag har missat hela den här singelgrejen. Var längesen man var singel nu, men inte fan nobbar man en Beckhamkopia i kavaj. Mums! Haha! Skulle jobba idag, söndag, så gårdagen blev nyktert, men sjukt lyckad i alla fall. Tack Emma! Nu ska jag träna och sen gå en långrunda med tjejerna. Få se vad som hittas på ikväll. Städa och göra lite nytta vore inte helt fel, men om man orkar är ju en annan sak :) Hoppas er helg var toppen! puss på er


KAKFAT

Jag hittade det här kakfatet på Tradera och blev kär:


Vad tycker ni?

MAMMA MIA

Det var överraskande lätt att stiga upp och jobba idag. Skönt det! Efter jobbet gick jag och Emma och såg Mamma Mia på bio. Den var sjukt bra! Är ledig i morgon, och ska utnyttja dagen till max. Städa, klippa klorna på hundarna, plocka igjordning bland mina kläder...måste sälja en del nu...och börja förbereda Tilda. SM är om mindre än tre veckor, så det är dags att gå igenom grunderna med lilla damen :) Måste bara tacka Camilla för helgen också! Loft blev lyckat även det och ögonen fick ju sitt denna kväll, hi hi. Om två veckor blir det förmodligen Strand och det ser vi fram emot, eller hur flickor? ;)

CAMILLA 25 ÅR

    
    
  
 

KÄRLEK?

Kan någon tala om för mig vad äkta kärlek är?

HYUNDAI GETZ

 VS  

ONSDAG

Idag var jag bjuden på fika hos Uffe och Tina i Lenhovda. Sen på eftermiddagen kom mamma, pappa och hundarna hem från stugan. Har saknat dom, samtidigt som det har varit skönt och nyttigt att ha huset för sig själv. Och de blev jätte glada för presenterna jag hade köpt till dom i Köpenhamn, så det var kul :) Se fram emot att flytta in hos Camilla nu. Tror vi kommer trivas jätte bra ihop. Återstår bara att hitta en bil tills dess. Men det är inte lätt när man har såna krav som jag har :) På kvällen var det myskväll med Elin och Helén. Vi tittade på "What happens in Vegas". En film jag kan rekommendera! Tack tjejer! Love Love!


RENAULT VS HYUNDAI

Då var man inne på sin sista semestervecka. Usch, börjar redan få ångest! Men man får se till att utnyttja dagarna. I tisdags var min ängel Jessica här och fikade. Tack gumman! Är så glad att jag har dig! Du är underbar! Love!!

Sen är frågan: Renault clio eller Hyundai getz? :)


MIDSOMMAR

Då bar det av till ÖLAND detta midsommar också :) Vi var ett stort gäng som firade denna helg i Feddens stuga:
    
   
    
Tack för en grym helg gott folk!
  

RSS 2.0