UPDATE

Jag har varit dålig på att skriva och mycket har hänt sen sist. Jag har fått lagertjänsten på Gina, så nu blir det 9-16 och inga helger, UNDERBART!!! Få se vilken tjej som tar min tjänst i butiken, men det blir säkert bra med den saken. Tycker alla som vill ska söka tjänsten. Jag trivs tokbra och alla tjejerna är verkligen toppen på jobbet! Det går inte lika bra på bilfronten dock. Alla svarta getz man har tittat på har haft repor, bulor eller andra deffekter. På bilar som bara är två år gamla (!!!) Hur fan kör folk egentligen, eller köper folk sina körkort idag? Viserligen så syns sånt tydligare på svarta bilar, men jag ger mig inte. Jaja, snart hittar man väl den rätta. Gäller väl på alla fronter egentligen, hihi :) Just för tillfället är man lite invalid. Knät hoppade ur led igår, så knät är svullen som en boll. Men men, jag får skylla mig själv. Ska egentligen träna sån där rolig rehab, men inte fan gör man det. Så sjukt tråkigt ju! Jag är ledig nu i helgen i alla fall, så jag ska försöka vila lite. Synd att det inte blir någon utgång i morgon pga knät, men det kommer ju fler lördagar. Hoppas det blir fint väder i alla fall. När det är sånt ruskväder som de har varit nu några dagar, så vill man bara iväg. Längtar så till Thailand nu! Sol och värme vill Anna ha! Nähe, nu ska jag laga lite mat till Camilla kommer hem.
Trevlig helg gott folk!

TELEBORG

Då var man på plats ute på Teleborg hos Camilla :) Hon välkomnade mig med god taccos och sen efter att jag hade packat upp och gjort mig hemmastadd, så blev det päs i soffan till filmen Elisabethtown med Orlando Bloom och Kirsten Dunst. En sockersöt komedi där Kirsten, som spelar en snäll och jordnära tjej, träffar Orlando och äkta kärlek uppstår. Kärlek Kärlek Kärlek! Ja, det är något magiskt som inte kan mätas med något annat. Idag har jag och Camilla varit på Östragårds antik och loppmarknad i Moheda och efter det Öhrs lantcafé. Något jag kan rekommendera om man vill göra en mysig dagsutflykt på några timmar. Ett litet tips bara: gör det efter väder och vind :) Nu blir det OS - friidrott!

kärlek till er alla


LEDIG

I dag är man ledig. Dagen börjar ju bra...klockan är bara strax efter 10 och jag har redan hunnit vara hos massören med Nellie. Min prinsessa haltar, men jag tror att massage kommer göra henne gott. Nu ligger hon och vilar i soffan. Vad skulle jag göra utan mina älsklingar!? 16.30 ska jag vara hos optikern och efter det är det möte med hundklubben. Tills dess ska jag börja packa ihop mina viktigaste prylar. Flyttar ju in hos Camilla på lördag, shohoo :) Nu ska Anna flyga ur fågelboet och lära sig att ta hand om sig själv :) Kommer sakna mina älsklingar, men jag har inte hjärta att sätta dom i en lägenhet när det är vana att få få röra sig i en villa. Det skulle inte vara rätt mot dom. Kommer säkert vara hemma en hel del känner jag på mig. Nähe, nu får jag ta tag i packningen. Ska ringa min ängel Helén också. Love Love till mina bästa vänner!
puss på er

REGN REGN & REGN

Igår blev det Linnéparken med Helén (igen). Måste säga att det är en särskild stämning på buggställen. Alla dansar på sin nivå, gammal som ung och alla ser ut att ha hur kul som helst. Härligt att se :) Det var även yngre som fyllde dansbanan. Träffade en massa härligt folk. Helén fick ju sin vilja igenom att träffa bandet efter, men jag begav mig hemåt efter en lyckad kväll.

Vaknade efter att ha sovit som en prinsessa hela natten och var sugen på att gå en långpromenad. Då tittar man ut och möts av ösregn :(  Nähe, det blir väl till att kura ihop sig under en varm filt och kolla på film hela dagen.
Nä jag är inte bitter :)

KARL-OSKAR

Då var Karl-Oskardagarna här i Växjö och hela stan börjar engagerar sig med jippon överallt. I går efter jobbet hade Nickolina ett litet avsked för oss ginatjejer genom att ha ett cocktailparty. Hon bjöd på lyxiga cocktails, jätte god mat, och en efterrätt bestående av melon, godis och tryffel. Allt var så gott! Eftersom jag är ledig denna helg (kunde ju inte komma mer lägligt som nu över Karl-Oskar) beslutade sig jag och Helén för att ta oss ner till stan efter en mycket lyckad middag hos Nickolina. Det blev först ett besök i Öltältet. Där satt vi och mös medan en regnskur drog över...sedan blev det bugg i Linnéparken...och sen som avslutning tog vi en tur på Storgatan. Denna kväll träffade jag min Linda också, en bästa vän som flyttat till Dalarna :) Eftersom det var ett helt år sen vi sågs sist, var det svårt att hålla tillbaka tårarna. Har saknat dig gumman! Det var en mycket trevlig kväll i alla fall....få se vad som hittas på idag...Helén var sugen på lite bugg ikväll också. Det blir nog bra!

   
   

Önskar er en fortsatt trevlig helg!

BILDER - ÖLAND

            Tack tjejer för en grym helg!


RSS 2.0