MAKE UP

image437I dag gick dan undan på jobbet! Kanske var det för att man skulle träffa Josse efteråt? :) Vi tog en fika hemma hos mig och mötte sedan upp resten av tjejerna på Make up Store. Det var medlemskväll med vin och härliga erbjudanden. Dagens köp blev: en primer, en ögonskugga och en ögonbrynspenna till mamma. Jag blev helt kär i en parfym som hade kommit ut med den senaste kollektionen. Parfymen heter I do (eftersom det är en bröllopskollektion) och den går lite i rosendoft och vanilj. Helt underbar! Kan jag varmt rekommendera till den som vill inskaffa sig en ny doft i samlingen. Josse den lilla skiten handlade den, så jag får väl lukta lite på henne i mellanåt för att tillfredställa mig, ha ha! Jag förbjöd mig från att handla alltför mycket. Snart bär det ju av till London och där kommer man säkerligen hitta en hel del. Längtar som sjutton :) Någon som har tips på sevärdigheter?


VARFÖR?

Vår kärlek har inte varit rosor, choklad och pirr i mitt hjärta

Det känns som vår kärlek mest har varit svek, sorg och smärta

Men nu är det slut

Slut på denna smärta

Smärtan som har förstört mitt hjärta


FYLLER 21 ÅR

Idag fyller jag hela 21 år! Ingen sådär jätte ålder att fira precis, men det är ju ändå min födelsedag, Hurra Hurra för mig idag :)

FEBRUARI

Kärleksmånaden och min månad. Inte många dagar kvar tills man fyller 21 nu. Inte klokt egentligen vad tiden går! Just nu känns det som det bara finns måndagar, fredagar och helg i mitt liv. De andra dagarna liksom försvinner. Och det är så mycket man vill hinna göra här i livet...huu, ångest! Denna helgen är jag långledig, gött gött! Kan inte bli bättre nu när man fyller år och allt :) Idag gick jag på stan med mamma och fick peka ut det jag ville ha i födelsedagspresent. Mamma tyckte väl det var tråkigt, men då får man ju faktiskt det man vill ha. Älskar dig mammi <3 Sen blev det lite skoshopping med Camilla. Hittade två pumps:

image429image434 

Enkla svarta godingar, som passar till det mesta. Ser mig mer som väsknörd dock, men pups kan man aldrig få för många av :) Nu blir det bums i säng för i morgon blir det upp tidigt för storstädning. Släkten kommer på kalas.

Over and Out

LONDON

Har precis bokat en resa till London i Påsk. Ska bli underbart :)

ARKIV EX

Det är svårt att göra slut och gå skilda vägar om man inte riktigt är klara med varandra, även om båda vet att relationen inte fungerar. Träffas man dessutom lite då och då blir det lite extra spännande eftersom man inte längre kan ta varandra för givet. Risken kan dock bli att man inte släpper taget och därmed bromsar sina möjligheter att gå vidare i livet. Tryggt och hemtamt - man vet vad man får - å andra sidan lite förbjudet. Det tillhör dock en tid som borde vara förbi. Men det användas lätt som en ursäkt för att slippa bryta helt och hållet.

Gammal kärlek rostar aldrig heter det, men härligt härligt, kan också vara farligt farligt.
Förnuftigast är helt klart att låta bli - men vem sa att livet går ut på att vara förnuftig?

ELLE


LOVE

image426

MITT 2007

Såg nu att min vän Helén (http://hellensplace.blogg.se/) utmanade mig 4/2 att göra det här testet:

Handlar om mitt 2007

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? Reste låååångt iväg :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha, nej, men detta året tänker jag hålla det
3. Blev någon / några av dina vännen föräldrar i år?  Nej, men min kusin
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tack och lov för det.
5. Vilka länder besökte du? London, New York, Trinidad and Tobago och Karibien (ö) <3
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? En tokfin sommar
7. Vilket datum år 2007 kommer du alltid att minnas? 25/2
8. Vad var det största du gjort 2007? Resan till Karibien
9. Största misstaget? Gjorde faktiskt inget större misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Några förkyldningar, men annars mitt knä som hoppade ur led
11. Bästa köpet? Zoul klänningen på MQ
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, utan tvekan
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Ja :)
14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om år 2007? Panta mera (Karibien)
15. Var du gladare eller ledsnare i jämfört med tidigare år? Ingen skillnad
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, sparat mer och rest
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat med kärleken?
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen 
19. Blev du kär under 2007? Nej!
20. Hur många one-night-stands? Inte ett enda :)
21. Favoritprogram på tv? I en annan del av Köping
22. Hatar du någon nu som du inte hatat i början av året? Nej!
23. Den bästa boken du läste i år? Nobels Testamente, Liza Marklund
24. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning
25. Något du önskade dig och fick? Jobb på Gina Tricot
26. Något du önskade dig men inte fick? En bil
27. Årets bästa film? The Holiday
28. Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med nära och kära
29. Finns det någon som gjorde ditt år ännu bättre? Mina närmsta vänner, min familj och hundarna
30. Vad fick dig att må bra? Kärlek och hundarna
31. Vilken kändis var du mest sugen på? Jude Law
32. Vem saknade du? Mia och mormor
33. De bästa nya människorna du träffade? David

2007 var väl ett hyfsat år, men 2008 kommer bli tokbra!

Jag utmanar: Liv och Safija

HELGEN

Helgerna går på tok för snabbt! I Lördags jobbade jag. Sen kom Emma och hämtade mig. Vi åkte hem till mig, fikade och pratade en massa gojja. Vi kom fram till att vi kanske ska börja bugga!? Men kruxet blir bara att hitta en danspartner, haha! Men det löser väl sig (hoppas jag!) Sen fick jag slänga på mig lite andra kläder för rätt som det var kom Helén och vi åkte till Björns och Buddas inflyttningsfest. De har flyttat till en jätte mysig lägenhet i stan. Det bjöds på god fläskfilé, potatisklyftor och rödvinssås, mums! Helén var mest intresserad av deras vinkaraff i glas, haha :)






  Björn hade lyckats härma Brucans outfit denna kväll :)


Efter en trevlig stund hos grabbarna, bar det vidare till David Magnusson på Hovshaga (!) Där var Camilla och hela grabbgänget samlade. TACK Camilla :) Säger jag inget, så har ingenting sagts :) Mums! Ögonen fick sitt denna kväll i alla fall, haha :)

Söndagen var jävla tajt asså! Först jobbade jag 12-16, sen pass 17-18 och sen träning med hundarna 19-20. Inte konstigt att man var helt död den kväll. Men vila kan man göra när man blitt gammal, eller hur? :) Sen avslutades dagen med en ny säson av "I en annan del av Köping". Älskar det! Linda, blev ju utsedd till Årets kvinna, vilket jag tycker var helt rätt!

Kort och gott: En händelserik helg med ögongodis därtill :)


FY FY

....Anna Karlsson...vad jag har varit dålig på att blogga på sistonde, men tiden har liksom bara försvunnit :) Heath Ledger är ju död (som de flesta vet vid det här laget) Riktigt hemskt! Killen var grym! Men han har det bra där han är nu. Det är jag säker på! Jobb och träning har det väl varit för hela slanten den här veckan i alla fall. I går var jag ledig. Var och gjorde allergitest och jag visade allergi mot katt (vilket jag misstänkte), björk, men även lite mot HUND! Inget roligt besked, men livet kommer inte förändras det minsta. Jag tänker självklart behålla mina älsklingar, sen får de säga vad de vill! En litet förändring kommer dock ske, har äntligen bestämt mig nu; jag ska gör en ögonoperation. Att slippa glasögonen kommer kännas underbart! Samtidigt är man lite nervös...ögonen är ju det dyrbaraste man har och tänk om nått går fel under operatioen?? Men nej, så får man inte tänka. Man kan inte gå runt och vara rädd för allting här i världen. Då skulle man inte våga sig på nått :) Åt mat och tittade på film med min Hellen på min lediga dag. Mys mys! Att ha äppel i kycklingsalladen är något jag kan rekommendera, MUMS! Let´s Dance och mys i soffan står på schemat denna fredagkväll. Längtar tills i morgonkväll Camilla ;)
Trevlig helg!

RSS 2.0