TACK!

Igår var jag ledig. Sov riiiktigt länge och sen kom Hellen förbi. Hon hade varit på stan och köpt en present till mig:



Såå fint! Tack gumman <3


PARTY PARTY

I Lördags var det god mat och sprit hemma hos Emelie och sen bar det av till Oléo
 
Lyckad kväll!

UPDATE

Ännu en vecka har gått med mycket jobb som vanligt. Lite träning och hundar har hunnits med, styrelsemöte och besök hos morfar <3 Han har flyttat ut till äldreboendet på Evedal, vilket medför att jag kan åka och hälsa på han oftare, lycka! Ikväll blev det lugn hemmakväll med familjen och Lets Dance. Jag säger bara: Karl-Petter, mums! Är långledig denna helgen, så det blir väl till att trycka in så mycket som möjligt antar jag. I morgon blir det först morfar, sen stan, sola...hmm...va väl vad jag kunde komma på så här fram till eftermiddagen i alla fall. I morgon kväll blir det partaj hos Emelie. Vi är fan 21 bast nu brudar. Fast man känner sig ung på jobbet i alla fall :) Man har några år till på sig att hitta den rätte. Nya klänningen åker nog på. Vi får väl se. Blir annars att man går igenom gaderoberna åtta gånger innan man hittar nått som är okej. Men men, det  blir nog bra med den saken. Nu är det sängen för min del. Tre damer kommer sova gott i natt kan jag säga...Z z Z z...
Trevlig helg!

REKLAM

http://www.youtube.com/watch?v=hxDF5JQ-834&feature=related

Klockren!

VÅRTECKEN


image406

Färgerna i vår och sommar är pastell. Efter ett år med mycket klänningar, gör kjolen entré.
Lång eller kort spelar ingen roll. Tygerna är lätta och är skira och mönsterna blommiga.
Att bryta av den flickiga kjolen med en skinnjacka är helrätt. Bara axlar och rygg är sexigt bra.
När det gäller sminkning, så är den naturliga looken rätt. Gärna med ett korall/organe läppstift.
Skorna, både ankelboots och pumps kör med öppna tår. Väskan är stor och grå.

SANDRA 27 ÅR

Igår jobbade jag, fast lördagarna går fort och det är ju bra pengar :) Sen var det hem för att göra sig igjordning eftersom Sandra skulle ha partaj 18.30. Självklart uppkom det vanliga dilemmat; "Vad fan ska jag ha på mig ikväll?" och det kändes som man inte hade någonting att ha på sig, som vanligt. Vi hade sagt det att vi inte skulle ha Ginakläder på oss denna kväll, men det var exakt vad det blev, från topp till tå. Och ni var inte bättre ni heller flickor :) Yrkeskada? God tacopaj och kycklingpaj blev det, mums! Du är duktig på att laga mat Sandra :) Sedan begav vi oss till De luxe. Var evigheter sen man var där, men det var en massa trevligt folk...

...Lyckat!


LEDIG

Idag är man ledig. Så underbart! Ska gå en långrunda med mina älsklingar, städa, sola och träna vad jag vet än så länge. Va på bion Arn i söndags. Den var helt okej, men jag föredrar film hemma i soffan med mys och prat :) I vilket fall så började jag längta så sjukt efter sommaren när jag såg filmen (kärlek också kanske) Man gör utflykter, solar, badar, grillar och det kanske bästa av allt; man kan använda sina sommarklänningar. Barbent!! Härlig känsla det där! Men snart så...det kommer väl någon gång. Just nu är ju värdet skit, så man kan ju inget annat än längta sig bort. Om det nu blir en solig sommar detta året. Man vågar ju inte hoppas på för mycket i en stad som denna! Annars får man väl ta och resa till solen helt enkelt. Thailand till vintern med Björn blir det i alla fall! Men det är ju ett tag tills dess. Först kommer sommaren :) Nu ska jag klä på mig lite...mysbyxor o en top, låter inte så fel det heller :)

over and out 

VALP?

Idag söndag åkte jag och kollade på whippetvalpar. Man blir såå sugen när man ser de små liven. Om jag säger ja blir detta min tredje whippet. Men det är ju en underbar ras. En gång whippet - alltid whippet som jag säger. Jag fastnade för en beige liten fröken, Wikellis My Little Friend. En bedårande liten tik!

    

Kärlek!

GÖTEBORG, MY DOG

Jag och Helén var i Göteborg i helgen för att gå på Hundmässan My Dog:


...god ostbricka och lite vin...


...utgång blev det också...
 

...en lyckad helg...
...och jag fick det jag kom för...
...träffa min Stephen, haha!
Tack Erik än en gång för lånet av lägenheten!

SJUK

Har mest varit sängliggande sen jag kom hem från Göteborg. Booooooring!


KÄR

image362

SOLO G

Kärleken spirar, frodas, förtärs och går bet. Man kommer till en återvändsgränd och inser att det enda rätta är att gå vidare i livet. Kvar blir bara minnerna och värken i hjärtat. Känner ni igen er? Klart ni gör! Men varför i helsike ska det vara så förbaskat svårt att komma över någon? Kanske för att man tillsammans med denna person har delat allt. Det spelar ingen roll om det är du som har gjort slut eller om du har blivit dumpad. Det spelar heller ingen roll om vem, var eller vad du är. Att gå vidare är i bland så svårt att man på fullaste allvar kan tänka sig att ta tillbaks vilket gammalt mög som helst. Eller så kastar man sig i armarna på första bästa som råkar stå i närheten. Allt för att slippa lämnas där med singel- och ensamheten. Så, vad ska man gör då? För att slippa smärtan och ångesten? Tja, det finns inte så mycket annat att göra än att rida ut skiten! Lyssna på depp- och pepp musik, gråt, häng med vännerna som orkar med att du är ledsen. Gör saker som få dig att må bra och som tar upp din tid så att du inte bara sitter hemma och deppar. Man lever bara EN gång! Därför förtjärnar man bara det bästa, det allra bästa! Kom också ihåg att det går över! Vare sig man vill eller inte! Det är det som är det fina i kråksången!


GOTT NYTT ÅR

                         

RSS 2.0