ANNANDAGENS REA

...död...


JULDAGEN

Då var det dags för sena Jenny att fira sin 20 årsdag :) Det blev en kväll med mycket skratt och hela 0 % alkohol var inblandad i det hela. Skulle först inte med ut eftersom jag började 08.00 dagen efter, men jag kunde ju inte svika de andra. Vi som inte hade biljett begav oss ner till Loft lite tidigare. Hade förväntat mig lång kö, ner till Forex ungefär, men det var bara till att gå rätt in. De kom dock mycket folk. Många man kände, så det var trevligt :) Nedan följer bilder från Jennys förfest:

 lycka!


GOD JUL

image322

GOD JUL
önskar vi er alla

DAN FÖRE DAN

Inte långt kvar till Julafton nu :) Hoppas ni har inhandlat alla klappar? Själv är jag mycket nöjd med det jag köpt så nu återstår det bara att njuta av julen tillsammans med de man älskar. Mys Mys! Vill även säga GRATTIS till mamma o Jenny på födelsedagen! Hoppas ni alla får en jätte mysig jul med många paket!

RESUMÉ

Ojoj, vad jag har blivivt dålig på att blogga. Det har ju nästan gått en vecka sen sist. Får väl resumera den gångna veckan så bra jag kan. Hmm, håret blev bra i alla fall. Rebecka la i lite slingor samt klippte lite lugg, vilket gav mig en frisyr. Nöjd! Men innan jag kom till frissan var jag hos veterinären med Tilda. För några veckor sen började Tilda halta. Jag trodde givetvis det bara var en liten sträckning, men hon började bara halta mer och mer, så jag fick en tid hos veterinären samma dag som jag skulle till frissan (givetvis). Therese plockade ut en liten sten som satt i Tildas trampdynan. Stackars älsking! Men nu är hon helt återställd och lika dampig som vanligt :) Nu kan vi gå våra långpromenader igen! I torsdag var jag på Julbord med Björn. Jag rullade hem den kvällen pga all god mat. Gott Gott! I fredags var det mysig glöggkväll hos grannen. Men någon julstämning tycker jag inte man har fått än :( Ber till gud att det blir en vit jul i år, men det ser mörkt ut! I lördags var det utgång. Jag, Helén och Elina var bjudna på förfest hos Simon ovanför Harrys. Kul att träffa lite nytt folk tycker jag :) (bilder från denna kväll kommer) Efter det begav vi oss till Grace. Fårmarknad, haha! Jag sov inte många timmar den natten, så därför blev söndagen en skön slappdag! Började med att sova ut. Gick med mjukisarna nästan hela dan, myyys! På kvällen blev det bio med mr. B, Guldkompassan. Helt okej film, men det kommer ju dock en uppföljare. Får väl lägga till att jag faktiskt har hinnit med att träna en hel del denna veckan. Haha! 2008 börjar mitt nya liv :)

over and out

TISDAG

Jobb Jobb och Jobb. Känns som man inte gör något annat än att jobba just nu. Fast jag ska inte klaga...är bara lite klen :) Känner att en förkylning börjar närma sig också, men jag proppar i mig vitaminer, så får vi hoppas på det bästa. Kom hem och var helt slut idag, åt lite och sen åkte iväg och tränade. Tänkte att jag skulle sova ut i morgon med gott samvete, i morgon när man har sin lediga dag, wieee :) Ska handla lite julklappar samt göra ett besök hos frissan. Känns alltid lika skönt att gå dit och bli lite ompysslad. Kan behövas nu!

nya krafter, nytt liv

JOSSE 20 ÅR

Då var det helg, men eftersom man jobbar lördag och söndag, så det blir en nykter och skötsam helg! Typiskt att man inte hade sin långlediga helg denna helgen! Ikväll var det Josses tur att har partaj. Det blev inte lika stressigt, men Anna Karlsson är ju alltid ute i sista sekund oavsett. Alla chipsen hon hade köpt på Ullared stod på bordet, Mums! (Gick nog upp sisodär 2 kg den kvällen, haha) Det var kul att träffa Jonas, Claes och resten av gänget och Josse var så fin. En mörk Marie Paicasso :)
Pictures:




Party Party!

FARVÄL

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.


SAFIJA 21 ÅR

Då var det fredag, Ullis sista arbetsdag och mysigt morgonmöte med god brieost, mums :). Dagen gick fort. Och stressigt när jag kom hem blev det också. 19.00 var det partaj hemma hos Safija och hon var redan full när jag och Helén kom, haha! Tjejen fyller hela 21 år på måndag, Hurra Hurra! Man träffade Fidde, Honken och Joel m.fl. Mycket minnen och skratt kom upp! Idolfinalen var ett måste denna kväll! Min favorit Marie tog ju hem segern. Amanda är grym hon också, men hon är ingen balladtjej och ska göra en egen platta tycker jag. Nyår togs upp och en sak är säker; detta nyår ska fan bli seriöst med förrätt, huvudrätt, efterrätt, skumpa och fina raketer. Det kommer inte bli så svårt att slå förra året i alla fall! Pictures:

  
Mycket skratt denna kväll! Party Party!

ULLARED

I torsdags kl. 06.00 bar det av till Ullared med Jessica och Josse. När vi kommer fram på parkeringen möts vi av en typiskt "Ullared kärring". Hon tvärstannar utanför ingången med vindrutortorkarna rakt upp, röker upp sin cigg på två sekunder, räknar snabbt pengarna i plånboken och sen springer in för storshopping, haha, vad vi garvade! Jag blev 2 000 kronor fattigare på denna utflykt, men gud vilken mysig dag. Några julklappar hittade jag också, vilket känns himla skönt. Kom hem och plockade upp allting som jag hade köpt på köksbodet och var såå nöjd över inköpen :) "Tänk vilken lycka lite bomullspadds och shampo kan ge"  tänkte jag, hihi! Väl hemma, var det bara att kasta sig i duschen. Alla Gina tjejer var nämligen bjudna till Maria på en liten "avskedskväll" för Ullis och Angela. Gott vin och tacos efter en Ullaredsdag, kan det bli bättre? Kommer sakna dig Ullis och dig också Sexy :)

image290
Hela ligan förutom Elma och Nickolina

JULSKYLTNING

Jag, Helén och Björn begav oss ner till stan för att gå på julskyltningen idag. Det regnade men ändå kom man i någon slags "mys-stämning". Vi började med att fika på Askelyckan, mitt favorit-fik! Det blev en kaffe och en saffranskringla, mums! Utsikt hade vi över hela storgatans julskyltning. Men Helen hade en annan utsikt hon, haha! Det är första advent idag och mindre än 4 veckor kvar till julafton nu. Inte klokt vad tiden går!

Jag passade även på att gå in och hälsa på Ingela, min gamla chef som har öppnat en Kriss-butik.
Vem stod och visad upp sig i skyltfönstret då?, Jo, min lilla modell Johanna :)
Butiken var super fin! Man kan inte tro att det är samma lokal. Så glad för Ingelas skull!

Det blev en mysig eftermiddag.
Allt känns så bra just nu!
Lycka :)

FÖRFEST!

Då var det långledig helg och därmed party party! Det var förfest hos Charlotte i lördags och sen bar det av till Oléo. Medelåldern var dock  40+ denna kväll, men det blir ju vad man gör det till :)
Pictures: 
              

party party!




GOODBYE MY LOVER

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
Cause I saw the end before we'd begun
Yes I saw you were blinded and I knew I had won
So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop here
I am here for you if you'd only care
You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

I am a dreamer but when I wake
You can't break my spirit - it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile
I've watch you sleeping for a while
I'd be the father of your child
I'd spend a lifetime with you
I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

And I still hold your hand in mine
In mine when I'm asleep
And I will bear my soul in time
When I'm kneeling at your feet
Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

HÅROHOLIC?


Testa dig själv: Är du en håroholic?

Svara ja eller nej till påståendena nedan.

  • Jag har rubbet: italiensk plattång, monsterfön, värmespolar, lock- OCH krustång!
  • Jag lämnar alltid salongen med superdyra stylingprodukter.
  • Poshpage, locksvall, lugg, blont, lila-rött, - jag har provat allt!
  • Riktigt dåliga hårdagar har jag övervägt att sjukanmäla mig.
  • Jag har en grymt nära relation till min frisör.
  • Håret är min viktigaste accessoar.
  • Vännerna har slutat kommentera mina nya klipp.

Har du svarat "Ja" på minst fyra av frågorna är symptomen entydiga. Stämmer alla sju är du en fullt utvecklad håroholic!


Jag är nog en halv håroholic! Jag har inte vågat färga håret lila-rött ännu, men visst är håret min bästa accessoar, utan tvekan :)


RSS 2.0