FÖRSTA DAGEN

Det var mycket att ta in idag. Hjärnan gick på högvarv av all ny information. Men alla tjejerna är jätte snälla, så jag tror att jag kommer trivas bra. Jag är helt slut efter denna dag, så nu ska jag gå och lägga mig och samla krafter infor morgondagen. Men innan dess ska jag välja morgondagens outfit, som blir ganska basic; Mörkblå jeans som är ganska höga i modellen, en istoppad svart polotröja, svart stövlar och långa öronhängen som blir lite pricken-över-iét. Därtill en ganska hård sminkning!

god natt

SÖNDAG

Började med att sova ut idag. Man fick ju faktiskt sova en extra timme gratis eftersom vintertiden började. Mindre än 8 veckor kvar till jul nu. Inte klokt!  Vart har oktober månad tagit vägen egentligen? Tiden bara rinner ju iväg känns det som! Idag har jag pysslat om mig själv ordentligt. Gjorde en ansiktsbehandling, en fotbehandling och som avslutning gjorde jag en helkroppspeeling. Det var precis vad jag behövde nu när man är lite halv krasslig. Har även hunnit med att rensa i gaderoben. Det var inte en dag för tidigt! Fy fan, vad kläder man har köpt det senaste året. Helt sjuk egentligen! Gina kommer ju inte heller göra gaderoben mindre precis! Ska lägga mig nu och samla krafter inför morgondagen. Lite nervös är man allt, men man får göra sitt bästa bara! Mycket mer kan man inte göra! Wish me luck :)

God natt på er alla 

SJUK

Idag var det sista arbetsdagen på Fransa. Sorgligt, men sant. Jag var dessutom sjuk och fick gå hem lite tidigare, vilket blev ett tråkigt avslut på det hela. Vi ska dock ha en "avskedsmiddag" på tisdag och det ser jag verkligen fram emot! Sen jag kom hem har jag bara vilat och tagit det lugnt. Ber till gud att jag känner mig bättre till måndag, då jag ska börja på Gina. Hela kvällen har jag legat nerbäddad framför Tv´n. Komediserien Out of practice kan rekommendera att titta på om man vill se lite ögongodis. Denna fina gossen, Christopher Gorham, spelar dokorson i serien:

 MUMS! 
Nu ska jag ta mig en kopp te och gå till sängs. God natt på er

FREDAG

Idag var det sista gången jag jobbade med Malin på Fransa. Sorgligt, men sant. Sen går vi skillda vägar; hon satsar på barn och jag jobbar vidare med kläder! Kommer sakna vårt skitsnack och våra latte från Gusto :) Men vi ska ta många fikadejter framöver! Efter jobbet tog jag en kaffe med Johanna på Askelyckan. Hon är en sån glad och rolig tjej, som alltid får mig att skratta. Jag var lite seg idag efter ruschen på jobbet och förkylning på det, men efter kaffet med Johanna, så fick jag lite extra bensin i tanken. Tack för att du finns gumman! Alla mina vänner betyder så hemskt mycket för mig, Älskar er <3
Nu är det Idol! Vilken tycker ni är bäst?
pusssar

MYS

Jag gick in i SIA-butiken idag innan jag började jobba. De har såå mycket fint där! Den där romantiska stilen jag tycker om! När jag var hos Elin i Stockholm, så blev jag kär i en SIA-ljuslykta hon hade, så idag köpte jag två sådana. Så mysigt att komma hem efter en lång dag på jobbet, kura in sig i en varm filt och tända lite ljus. Myspys!


HAKUNA MATATA

Godmorgon :)
Steg upp tidigt idag och såg att det var ett härligt höstväder ute. Underbart! Har duschat och sitter just nu och ta mig en kopp kaffe. Mys! Ska vara hos Optikern kl. 11 och sen jobba 12-18. Ikväll är det hundmöte på klubben. Det känns som det kommer bli en mycket bra dag idag :)


hakuna matata

PRISON BREAK



Ikväll var det säsongstart för Prison Break! Började riktigt bra!


MIN DIKT

image195


Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta

Kärlek betyder också svek, sorg och smärta

Jag lovar

Jag har själv varit där

Jag har själv känt den smärtan

Den smärtan att vara kär


VILKEN HÅRFÄRG?

image194

Jag saknar det blonda ibland! Kände mig nog nästan snyggare i det! Men sen Anna Karlsson får man tänka på vad man passar bäst i också! Inte så konstigt att man kände sig svarthårig när det precis var nyfärgat. Sen nu har ju färgen börjat mattas av endel. Den färgen jag har nu (bild 3) hade jag nog egentligen tänkt mig från början. Den här lite beige/guldiga tonen. Passar nog bäst i den! Ser naturligare ut också om man tänker på mina mörka ögonbryn. Men har blondiner roligare? :) 

Vad tycker ni?

FULLT ÖS, MEDVETSLÖS!

Denna veckan är bara tok för mycket! I måndags började jag med att jobba åt Lotta, som var sjuk, 11-18. Efter jobbet hämtade Maja mig för kl. 18.30 var det Företags kick-off på Scandic med tre rättersmiddag. Mötet blev sent. I går jobbade jag 9-18. I dag jobbade jag 10-17 och det var en jävla dag rent ut sagt. Nu när vi har kört igång med 40 % utförsäljning så kommer de värsta gamarna och man skulle bara vilja bryta nacken av dem ibland. De tar ingen som helst hänsyn. De ska liksom bara ha just den toppen lääängst ner i högen och bara kastar kläderna omkring sig. GRRR! Det är en sak jag inte förstår med Växjöborna; de vill ha märkes -och kvalitetskläder, men de är inte beredda att betala för det! Det är verkligen Växjöbor i ett nötskal det! Men tack vare Johanna, så överlevde jag dagen. Hon kom in på Fransa med en "grattis-bulle" till mig för att jag fick jobbet på Gina :) Sån go tjej! Tack gumman! Kl. 18.30 ikväll var det möte på Hundklubben. Smörgåstårtan satt fint efter en förjävlig dag på jobbet kan jag säga! I morgon ska jag hjälpa till att lasta Corday 7.30 och sen ska jag till Gina och skriva på anställningskontraktet m.m Därefter jobbar jag 12-18. Kl 18.30 ska jag på en Starta Eget- kurs för tjejer. Ska bli lärorikt och intressant! Sen på fredag jobbar 10-16, men jag kommer säkert få jobba över...

...Sen på Lördag är jag ledig o då kära vänner ska jag njuuuta! Jag ska bla. träffa Jessie, gå på Hundmöte + filmkväll och bry mig om mina älsklingar.

Hoppas ni har haft en bra vecka än så länge?

LYCKA!

JAG FICK JOBBET PÅ GINA :)
lyckan är stooor!

...Dji aj eni ey...

SÖNDAG

Denna helgen har varit lugn. I fredagskväll la jag mig ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. I lördags var det Öppet hus och invigning av Theres nya veterinärpratik i Växjö. Det är så bra att hon har öppnat en mottagning för smådjur. Jag har själv inte så bra erfarenheter av Växjö Djursjukhus och jag har hört många andra som gärna inte vill gå dit. I gårkväll såg jag filmen The wedding date. En sån där riktigt bra romantisk komedi som jag tycker om :) Idag var det kalas hemma hos fam. Haraldsson med en massa gott gott. Smörgåstårta, kaffe, kakor och tårta på det! Gissa om jag rullade hem sen? Skönt var det att gå runt Växjösjön efter det vill jag lova. Vädret var ju också perfekt för en långpromenad! Härligt! 

För övrigt så går jag som på nålar hela tiden och är nervös för svaret jag ska få på onsdag. Hoppas innerligt att jag får jobbet, men jag vill inte förvänta mig något eftersom jag kommer bli såå besviken om jag får ett nej!
Lova att hålla tummarna!

Är ledig i morgon :)

puss på er


 


GINA MODELLEN


image193

Pernille Holmboe - Gina Tricots succémodell
Denna norskan är GRYM!

...dji aj eni ey...

KÄRLEK I VANTEN

image191

"Parvanten" tycker jag är en gullig uppfinning, 265:-.
Perfekt för en romatisk vinterpromenad!
Det gäller bara att ha någon att dela vanten med :)
Puss!

NERVÖS

DJI AJ ENI EY


Håll tummarna för mig i morgon!

3 VILL HA

image189


VECKANS KÖP

image186

?

Det är mycket som rör sig i huvudet just nu. Jag känner mig ensammast i hela världen. Jag är som ett enda stort frågetecken! Har underbara vänner, men ändå känner jag mig så ensam, varför? Jag vet inte vad jag känner för det steget jag har tagit. Har jag gjort rätt eller inte? Jag tänker på det varje dag, varje minut, varje sekund! Som tjejerna sa; antingen så tar du ett steg tillbaka eller så släpper du taget HELT! Men jag vill inte glömma allt. Jag kan inte glömma allt! Jag vet varken ut eller in! Jag vill inte släppa det ur mitt liv. Men det kan inte bli någon lycklig framtid om tio år ändå! Men utan det så verka jag ju bara må dåligt! Men hur mådde jag innan då, då när det verkligen var "dåligt"? I bland så önskar jag bara att du höll om mig och att vi var ett! Betyder det att jag ångrar mig? Om jag kunde spola tillbaka tiden, hade jag gjort det då?

Vi tror vi är stora med jämfört med kärleken så är vi ingenting! Ingenting!

god natt

HÖST

Idag är jag ledig! Skönt! Dagen började bra med en hurtig joggingtur runt elljusspåret med mina älsklingar. Nu börjar nämligen Anna Karlssons nya liv! Haha! Inte en dag för tidigt! Dessutom får man komma ut och njuta av det fina höstvädret! Nähe, nu ska jag cykla till Ica och handla. Ska bjuda familjen på en överraskningsmiddag ikväll. Det blir: bakad potatis med skink- och krabbröra! Mums! :)

Ha det gott godingar!

20 ÅRS FEST!

Då var det dags för Helen att fira sin Systembolags-dag med fest och utgång!
Smörgåstårta hos Helen 19.00 OCH den kom från Ingers som jag hade önskat ;) MUMS!
Därefter blev det marängsvisch! Usch vad man åt mycket gott den kvällen!

    
             

Det blev en lyckad kvälls trots att man var nykter!


HELÉN 20 ÅR

HURRA HURRA HURRA för min Helén idag på sin 20 årsdag :)



GRATTIS!!!

ONSDAG

Jag och Emma träffades idag för att se över vilka modellbilder vi skulle skicka till Micke. Det var ju bara sådär ett halv år sen vi gjorde plåtningen! Fy skäms flickor! Detta blir nog de sista bilder någon få se på mig!
Haha, säger bara en sak, modelling in my ass :)

Som avslutning på kvällen blev det Idol och Top Model Sthlm, hejja Pia!



puss på er!


TV

Efter en stressig dag på jobbet vill man bara lägga sig i soffan o glo på Tv. Jag och Marie åkte till Anna för en Tv-kväll! Förs var det Idol. De är duktiga i år asså! Picasso och Amanda är grymma! Mattias är ju ögongodis rakt igenom. Mums! :) Gynning stör jag mig bara på! Kan inte hjälpa det! Det värsta är ju att hon spelar dummare än vad hon egentligen är! Fast vissa saker hon säger är faktiskt riktigt roliga! Desperate Housewives har jag aldrig varit trogen till innan, men efter att ha tittat på ett helt avsnitt denna kväll så fastnade jag!
Det är verkligen en sån där äcklig serie som man inte kan sluta följa :)

Natti alla

RSS 2.0