SÖNDAG

Då var det åter igen söndag. Veckorna går fort, men helgerna på tok för fort. (Kan kanske bero på att det är färre dagar) Jessicas fest blev jätte lyckad i går kväll. God mat, härligt folk och fina tal. Jag hann faktiskt även göra mig riktigt igjordning innan vi skulle åka. Trodde jag aldrig! Håret tar ju alltid sån tid och Anna Karlsson brukar alltid vara i sista minuten! Detta var ju då tack vare min Helén. Tack gumman, du är en ängel! Efter all god mat och sprit bar det av till Oléo. Man träffade sin barndomskärlek Robin, dansade till gamla godingar och Emma åt sin ölkorv när hon inte ägde dansgolvet, Haha. Mycket glädje denna kväll! TOKBRA :) 

        

Tack för att ni finns tjejer, älskar er <3

LEV

Har inte bloggat på ett tag. Det har varit lite mycket på sistonde, men nu känns livet lite lättare. Idag har jag ätit smarrig tacos med min Helén. Smörstekta champinjoner är ju bara att rekommendera till tacos asså, mums! Helén är verkligen en av mina bästa vänner och även en expert på löshår, haha! Tack för att du finns gumman! Kom nyss hem från träningen och har kollat på Bonde söker fru. Älskar det programmet. Fredrik är ju stört skön :) Längtar till sommaren när jag ser serien; alla grillfester, picknickar, övernattningar i stugan och husvagnssemester på Öland :) Men nu är det först jul att se fram emot och det är en mysig tid det också. Det bästa är ju att plocka fram alla julsaker! Ber till gud att det är snö denna julafton. Minns alltid jularna som vita när man var liten, men det är kanske bara för att man minns de som var vita också! En annan sak att se fram emot är Jessicas 20 års fest nu på lördag med släkt och vänner. Har inte riktigt bestämt klänning ännu, men make och hår är bokat, längtar :)

"Be strong my love"

NANGIJALA

Känner just nu att jag bara vill sluta andas, slippa alla problem och följa med morfar till himmelen. Det blir nog bäst så. För alla. Då får jag ju träffa mormor och Mia också!

morfar
vänta
jag följer med dig...

MORFAR

Morfar fick en hjärtinfarkt igår. Vi var och hälsade på honom idag på hjärtintensiven. Han sa att allt var bra och skämtade en massa, precis som han brukar. Men jag vet att han har ont. Han vill bara inte visa det. Innerst inne vet han att han kanske inte få se mamma, pappa, mig och mattias många gånger till. Det gör ont! Fruktansvärt ont! Min älskade morfar håll ut! Vill inte att du lämnar mig. Det är för tidigt morfar! Alltför tidigt! Älskar dig

HELG

Det blir bara jobb denna helgen. Jobbade idag, lördag. Det var lite lagom ös. Efter en god middag ikväll, fläskfilé med curry, så åkte jag och mamma till morfar på sjukhuset. Han är på bättringsväg tack o lov. Morfar och jag är så lika och han ligger mig varmt om hjärtat. Vi båda är sociala, pratar mycket och vill helst att allt ska hända på en gång! Älskar dig, världens bästa morfar! Du är bäst! För övrigt är jag så glad nu. Med lite tid löser sig allt :) I morgon jobbar jag och Angie tillsammans. Då du Spanish ;)

Vill sända en kärlekshälsning till Jessie och Alle. De firar sin 7 års-dag idag. Ni är så fina tillsammans gumman!

Alle & Jessie <3



 


VARFÖR?

Längtan
Skratt
Kärlek
Aggression
Ilska
Skillda vägar

Personen jag älskar är samtidigt den person som sårar mig mest!
Varför?



LEDIG

Idag har jag utnyttjat min lediga dag; sovit ut, hunnit med en runda på stan, träffat Jessie & Zeb, ätit god mat och gått en långrunda med mina älsklingar. Vänner och kärlek betyder verkligen jätte! Är så lycklig att jag har så många änglar runt omkring mig. Tusen tack för ett ni finns <3

SÖNDAG

Det har varit en lugn helg! Kände att jag behövde pausa lite efter första veckan på Gina. Man kommer komma tillbaka utvilad på Tisdag i alla fall! Gick runt sjön idag i det fina höstvädret med mina älsklingar. Ikväll blev det en latte och chokladbit på Palladium med Elin och Liv. Mys mys! I morgon är jag ledig :)


Elin & Liv

VÄSKTRENDER

image203

Bilder från visningar av Asperey, Diane von Furstenberg, Missoni och Michael Kors.

Höstens hetaste väskor:


Färgglada väskor
Lila och rött är två färger som dominerar på väskfronten den här säsongen. Matchas snyggt till höstens grå och svarta plagg. Ger den där lilla "färgklicken" som livar upp det hela.
Kuvertväskor
Säsongens kuvertväska får gärna vara i modell större och kan både bäras till vardags och fest. Vill du att den ska vara riktigt festlig så satsa på en modell som är utsmyckad med stenar.
Nitar och lack
Lack, läder och nitar är tre vassa trender som alla syns i modet i höst. Framför allt på väskor. Det här är trenden för dig som vill synas.
Stora väskor 
Trenden håller i sig och är min personliga favorit. Stora och praktiska vardagsväskor där allt får plats. Den här väskan ska bäras i handen.

vill ha allihop NU :)

GINA GIRL

Ja, nu är jag väl en riktig gina girl antar jag :) Det har varit en stressig, men rolig och lärorik vecka med högt tempo! Alla tjejerna på jobbet är toppen och jag trivs verkligen bra. Men det ska bli skönt att vara ledig nu lördag, söndag och måndag för att kunna smälta alla intryck och sen komma tillbaka på tisdag med nya krafter.
image202
Drogen jag går på heter lycka!


 


RSS 2.0